Waarom een blind date laten regelen via Partner à La Carte?

 

Waarom 29 euro betalen om een blind date te laten regelen?

Omdat je niets te verliezen hebt!

We houden rekening met meer dan 100 beproefde factoren, de beschrijving van je eigen persoonlijkheid en uiteraard ook met jouw persoonlijke voorkeuren om de best mogelijke blind date voor je te zoeken. We sturen je dus zeker niet lukraak met eender wie op stap! Er staat je ongetwijfeld een fijne uitstap met voldoende gespreksstof te wachten, want jij en je date hebben heel wat gemeen. En vinden we na 2 weken geen geschikte date dan betalen we jou netjes terug en laten je weten wanneer we wel een geschikte date kunnen regelen.

Je kan registreren en de vragenlijst over je eigen persoonlijkheid en je voorkeuren voor de ideale partner invullen. Vonden we een geschikte kandidaat dan regelen wij voor jou de ontmoeting en sturen we jou door waar en wanneer je precies verwacht wordt. Je blind date zal plaatsvinden in een gezellig café of in een trendy bar. Er is echter geen SmartVibes moderator ter plaatse. Hoe de date verloopt, beslissen jullie helemaal zelf. Voor het plannen van die blind date betaal je een kleine en eenmalige bijdrage van 29 euro en 29 euro waarborg. Deze waarborg krijg je teruggestort als je netjes op je blind date kwam opdagen.
En abonnementen…? Daar doen we niet aan mee! Je betaalt voor 1 date.

Het hele proces verloopt bovendien volstrekt anoniem. Via een afgeschermde communicatiemodule kan je vlak voor je afspraak wel een berichtje naar je date sturen. Zo kan je bijvoorbeeld laten weten hoe hij/zij je kan herkennen of tijdig verwittigen dat je 5 minuutjes later zal zijn. Wij sturen op geen enkel moment je contactgegevens door. Het uitwisselen van de contactgegevens laten we aan jou over!

Kortom: je hebt niets te verliezen! Er staat je sowieso een boeiende ontmoeting in een gezellig café te wachten en wie weet blijft het wel niet bij 1 date?